KeremAnnesi Kızlar merhaba. Oğlum 5 aylık oldu. Suana kadar anne sütü harici birsey vermedim. Yavaş yavaş başlamalı mıyım? Yoksa 1 ay daha böyle mi devam edeyim. Kilo alımı gayet iyi bu ay 800 gram aldı. İlk aylar 1200 1000 falan. Ne tavsiye edersiniz?
Sarelim KeremAnnesi kızım 4 aylık anne sutu alıyor. Doktor basla dedi ek gıdaya basladım bn. Kac kilo şuan bebegınız
Sarelim Sarelim KeremAnnesi tadımlık basla. Sonra ek gıda da onu yememe bunu yememe başlıyor. Alıssın
meruz KeremAnnesi azcık yoğurt tattırmıştım ben 5. ay başında şimdi 5 ay 20 günlük havuç yer elması bal kabağı tattı bile doyumluk değil tabiiki😌
Tuanam13 Sarelim neler veriyorsun Canım benim kızım da 4 buçuk aylık şimdiye kadar yoğurt ve havuç verdim başka neler verebilirim
KeremAnnesi Sarelim peki yoğurdu günlük mü mayalıyordunuz. Sadece yoğurt tattırabilirim bu ay. Öyle düşünüyorum.
Sarelim meruz aynn çok iyi yapmışsınız. Yemek lerde damak tadı oluşuyor bebişlerın. Alıssın ki ayrım yapmasın.😀😀
Sarelim Tuanam13 elma puresı,armut püresi, sebzelerden brokoli bn çorbasını veriyorum. aslında 3GUN kıralı ile hepsini deneyebilirsin mevsimindeki sebzelerı