Ertugrulunannisi Arkadaşlar bebeği süt proteini alerjisi olanlar hangi mamayı veriyor acaba. Benim ki yiyemiyor çok ağır kokusu var. Similac kullanıyoruz.
Kuzuannesi Ertugrulunannisi valla alerji mamalarinin heosinde var bu malesef. Vanilya surubu katin icine. Suam elinizde yoksada jormal vanilya ile idare edebilirsnz hc yemiyor ise
Defnedilan34 Ertugrulunannisi bi zaman sonra alışıyor merak etme mamaya başladık 15 gün boyunca aç gezdi resmen sonra vanilya şurubu ile alıştı şuan sade içiyor
Kuzuannesi Ertugrulunannisi ben şoktan aldigmi kullanmistim cay kasiginin azcik ucuyla kokusunu degistiyordu iciyordu. Ama internetten vanikya surubu alin ondan atin icilecek gbi degil zten yazik yavrularimiza valla kotu kokuyor tadida igrenc
Ertugrulunannisi Kuzuannesi kokusundan tadına bakmadım Midem kalkıyor resmen. Sütüm yetmiyor çocuk aç üf 🤦♀️
Yasemin__012 Ertugrulunannisi öyle sade içmedi tabii reddetti içine vanikya şurubu kattım yine içmedi bu sefer bende hurmayı kaynatıp suyunu süzdüm onun suyuyla mamasini hazırladım içti reddetmesi Ogün bugündür devam sütünü böyle içer hemde hurma kilo olarak iyi destekliyor bebeği