Aslaninannesin Merhaba hanımlar bebeğini kundakla uyutan annelere bir sorum olacak. Kundaklayıp uykuya daldıklarında bir süre sonra açıyormusunuz kundağı? Benim sıpam uyku sırasında o kundağın sıkıntısına uyanıyor elleri serbest olsun istiyor.
Kuzuannesi Aslaninannesin valla 6 aya kdr kundak yaptik. Snra annemgile gdince annem titresimli ana kucagi almis onda uyutmaya alisti kundagi biraktik
Gulsah10 Aslaninannesin kundağı gazını aldıktan sonra sıkıca yaptığınızda kesintisiz 3 saat uyuyor bebişler hem omurga gelişimi içinde öneriliyor eğer bebeğiniz 6aydan büyükse kundaktan sonra açın uykuya dalan bebişler serbestlikle harika uyuyorlar 😊
Geheimnisperson Aslaninannesin ben açmasam da kendisi kollarını kurtarıyordu zaten. Çok sıkı yapmamaya çalışın.
Lalin Aslaninannesin bebeğiniz kaç aylık? Ben ilk 1 ay müslinle kundak yaptım. Sonraki 2 ay hazır kundak kullandım fermuarlı. Ondan kollarını çıkaramıyordu zaten kollarını yukarda tutan bir kundak çeşidiydi çok rahat uyurdu. Müslinle kundaklama için bu videoya bakabilirsiniz. Kollarını çıkaramayacaktır.
Aslaninannesin Lalin çok teşekkür ederim 53 günlük bebeğim. Yeni başladım kundaklamaya sanki kendini uyandırıyor gibi geliyor inşallah adapte oluruz en kısa zamanda
Lalin Aslaninannesin petek-badee rica ederim. 😉 hazır kundak kullanmak isterseniz de bu markaya bakabilirsiniz. https://www.bebekhouse.com/urun/owli-uyku-gurusu-uyku-tulumu-minty-19mowlil495051-324 Ben çok memnun kalmıştım. 🤗
meryembetul Aslaninannesin açılmıyor canim ve acma. Kesinlikle… Seni kararindan çaydırmaya calisiyo… Bnm kizimda oleydi ama o cirpinmadan snra guzelce uyurdu… 40 i ciktiktan snra mayis ayinda birden sicaklar girince acmak zorunda kaldim annem ve esimin ısrarı yuzunden açtım bi sure sikintisini cektim hala da arada cekiyrm irkilme yapiyo bu sefer hic uyuyamiyo sakin acma cnm