Aselebru1 Kızlar 13 gün oldu Doğum yapalı normal Doğum yaptım birkaç tane dikiş düştüğünü gördüm peçetede önceden dokunduğumda dikişin varlığını hissediyodum şimdi hiç elime bile gelmiyor erken mi düştü sizce hiç ip yok
Prensesannesiii Aselebru1 benm 18 günde düştü iç dikişlerimde 35 den sora falan geldi tekrar 2 tane kişifen kişiye değişir fikat edin benm dikişlerm attı 2 ye dikilfi onlarda attı tutmafı eizin ne güzek tutmus benm 2 dikiş olduğu için geç att 7 günde atan bile var
Acemiiiii Aselebru1 ay benimde ilk 15 günde düşmüştü. Dikiş gelmiyodu. Şimdi 35 günlüğüm ve yine iplik gelmeye başladı. İç dikişlermiiş bitmiştir umarım
Aselebru1 Mmmete inşallah dikişli çok zor oluyo sadece çok hafif ağrı kaldı ama dikiş yok gibi iç dikişlerde düşmüşmüdür sizce
Esraa2 Mmmete post açtım ama kimse cevap vermedi 10 gün oldu dikişlerim ilk başta hafif görünüyodu ipin ucu şimdi biraz daha fazla görünüyor düşüyomu acaba kaşıntıda var
fatima Prensesannesiii merhaba dikiş ipleri illa ki elimize gelmek zorunda mı benim elime ip filan gelmedi.. 28. gün oldu doğum yapalı. acaba kapanmamış mıdır
Prensesannesiii fatima hiç bişmiyo3um canm onu ben kiöseye göstermemek için fotoğrafını çektim baktım heo yarama çşnkü açıktı benm yaralarım