Zeynep_1 Kızımın 3 gündür ateşi vardi. Dişte çıkarıyor. Bugün biraz ateşi geçti ama vucudunda döküntüler başladi isilik gbi. Doktoruna yazdım. 6. Hastalık kendiliğinden geçicek dedi. Ama canı yanarcasına ağlıyor hiçbirşey yemiyor. Başına gelen var mi?
Alabay Zeynep_1 benim oğlumda olmuştu gece sabaha kadar uyumadım ateşi birden yükseliyor canım çok dikkat et ateşini sürekli kontrolde tut çoğu çocuk havale geçiriyormuş bu hastalıkta dönüşümlü olarak calpol ve pedifen ver canım bide ılık banyo yaptır kafasını ıslatmadan çok geçmiş olsun rabbim şifa versin 2-3 güne geçer inşallah bide varsa ateş düşürücü fitil de verebilirsin
elifiii Zeynep_1 evet canım, sık sık ılık duş aldırabilirsin. Virüs oldugu için ilacı yok maalesef. 3 gün ateşten sonra döküntüler 1-2 gün sürüyor. Yogurt sıvı meyveli muhallebi gibi şeyler yedirebilirsin.
BeyzaLivaLeyla Zeynep_1 kuzum benim kızımda atlattı 1 ay önce bol yoğurt ve organik bahçemizden karadut verdim hem posasını hem suyunu şyi geldi gerçi boğazı kızarıktı benim kızımın ondan bol bol yedirmeye çalıştım
ZeynepinAnnesi19 Zeynep_1 geçen hafta benim kızımda oldu ama hafif atlattı ateşi 37.5 i geçmedi üç iştahı kapandı memeye düştü üç gün sürdü ishalde oldu üç günün sonunda sırtı yüzü falan döktü sonra gectı çok şükür bazılarında ateş 39 40 I buluyormuş
Zeynep_1 Çok saolun kızlar. Ateş btti 3 gün üstüne bugün döküntü başladi. Ama çok halsiz aşırı sürekli ağlıyor. Başka biryeri ağrır diye korkuyorum😢
Zeynep_1 BeyzaLivaLeyla canım inek sütü alerjimiz var yoğurt o yüzden veremiyorum. Banada boğaz hafif kızark dedi doktor
Zeynep_1 ZeynepinAnnesi19 merhaba hiç neşesi keyfi yok gülmüyor bile sizin de öyle miydi. Bizimde ateşimz 38.5 lari buldu
ZeynepinAnnesi19 Zeynep_1 ateş gelince evet huzursuz du baya ateş düşürücü aşınca keyfi yerinde oluyordu, zor valla bebekler hiç hasta olmasın hiç dayanamıyorum
Ipegim Zeynep_1 çok normal 1 hafta kadar sürüyor etkileri iştahsız oluyor ve inanaılmaz huysuzlanıyor endişelenmeyin biz de atlattık
Mom090 Zeynep_1 kızım geçirdi 5 gün yüksek ateş sonra döküntü oldu ama döküntü rahatsızlık vermedi 🤷🏼♀️
Zeynep_1 Mom090 ateşi yok döküntü var. Ama hiç gülmüyor çok ağlıyor mutsz. Acaba başka biyeremi ağrıyor diye düşünüyorum
Dertibiri Zeynep_1 bizimde basimiza geldi cnm. 4 gun surdu ates 39.5 lara kadar cikiyordu. Bi iniyor bi cikiyordu. Ayni zamanda diside cikiodu. Kan testi verdik. Bisey cikmadi sukur. Doktor 6. Hastalik olabilir ilaci yok yapcak biseyimiz yok beklicez gecmesini dedi. 4. Gun sonunda isilik doktu vucudunun bazi yerleri ve gecti. Sevindirici durum su 6. Hastalik geciren bidaha gecirmiyor diyorlar insallah dgrudur :)
Zeynep_1 Dertibiri ah inş canım ya çok hareketli cin gbi bir bebekti şimdi çok tepkisiz herşeye çok üzülüyorum