nazo58 Bebegim 14 aylik gece beslenmesini birakmasini istiyorum gece cok uyaniyor.. uyumadan once sut iciyor.. doymuyor mu ya da cabuk mu acikiyor acaba diye dusundum… yatirmadan once tok tutan doyurucu tarifleriniz varmi bebeginizee yedirdiginiz…
17062019 nazo58 benim de oglum 14 aylik olmak uzere.gece uyutmadan ari mama aldim denedim yedirdim.gece 11 de uyudu 3 te geei uyandi normal bebelac mama verdim.aralarda da emdi surekli.nasil yapicam bende bilmiyorum.2 yasina kadar surecek gibi.cunku ilk oglum oyle olmustu
nazo58 17062019 valla bende bilmiyorum.. dis sureci felan tamam da… aciktigi icin uyandi mevzusunu cikartmak istiyorum kafamdan..
nazo58 SedaMeyra sicagi hic sevmiyor ona eminim.. ona dikkat ediyorum zaten.. ama aliskanliksa ondan nasil vazgecirebilirim.. kizimda hic bole seyker yasamadim.. oglum zor bi bebek
Nilnil nazo58 emerek uyuorsa bu durum normaldir. Gece uyandıgnda emzirmeden kucakta saknleştirerek uykuya dönemsni sağlamaaya calısın veya uyutma seklini değiştireblirsn. Bir de diş döneminde felan bebekler emmeyi cok ister
Mom987 nazo58 Ah kelin ilacı olsa başına sürse 😊😊 Ama ben diş sürecini bekliyorum emmek ağrısına iyi geliyor sanırım su versem de pış pış yapsamda kendi haline bıraksamda emiyor. 1.5 yaşında benim oğlumda.