Brcyadek Merhaba gaz yapan yiyecekler hakkında okuduğum şeyler aklımı karıştırdı etraftan duyduklarım başka birşey bana gaz yapan yiyecekler ile ilgili bilgisi olanlar yazabilir mi??
bbmbbm Brcyadek emziriyor musun canım? Sanırım o yüzden soruyorsun. Kızım 10 aylık bi de kolikti tabi hala daha kabızlık ve gaz problemimiz devam ediyor. Tecrübelerime dayanarak söyleyeyim sana şimdi ben ne zaman asagida yazdıklarımı yesem kızım rahatsız oluyordu. Kolaylıklar dilerim🙏🏻 mercimek çorbası bezelye yemeği kola misir bulgur pilavi patates vb. Şeyler aslında biraz daha vardır ama suan bunlar geldi aklıma🙈
Melinamm Brcyadek ben hersey yiyorum dogdugundan beri hic gazi yok bebegimin Masallah. Hergun yulafli sutlu tatli yiyorum patates fln yiyorum hic gaz yaptigini gormedim
Melinamm Brcyadek bide ben inanmiyorum gidanin bebege gaz yapacagina. Gazi varsa zaten ne yersen yapar. Ben buna inaniyorum
Adlk Brcyadek süt en başta geliyor sütlü tatlılar çikolata bulgur soğan sarımsak kızartmalar mercimek çorbası Nohut aklıma gelenler bunlar ☺️
Brcyadek bbmbbm evet emziren bir anneyim aynı şikayetler benim bebeğimdede var şuan 1 aylığız sürekli gaz sıkonıtısı ve ıkıkarak kaka yapma kızarmalar yaşıyoruz. Bilgiler için çok teşekkürler 😊
Brcyadek Melinamm maşallah umarım böyle gider her zaman biz henüz 1 aylığız ve gaz sıkıntımız çok maalesef
Nilnil Brcyadek tüm asitli içecekler. Portakal vs asitli meyveler, bulgur, sogan mercimek, nohut, kuru fasulye
Deletedmom0099 gazlı bebek gerçekten her sekilde gazlı oluyo bu doğru ama gaz yaptığını bilmeden süt mısır yedim 4 gün patladı ağlamaktan kızım azaltamayız belki ama arttırmamak da bizim elimizde
Brcyadek Deletedmom0099 bahsettiğiniz bebek) erden biri benim bebeğim maalesef ne yiyeceğimi şaşırmış durumdayım haşlanmış sebze et yiyorum sadece.