Akinci2 Kızlar bebeğim 3 aylık gece uykusu çok güzel gece 1 yada 2 gibi uyuyo ve sabah 9 10 a kadar yatıyo arada emzirdigim oluyo sabah 7 gibi ama kaldırıp emzirsemmi bilmiyorum ac olsa ağlar diyorum.ama ezikte kullanıyorum bu arada yardımcı olurmusunuz
[silindi] Akinci2 biz geçen hafta doktora sorduk onu bizimkide 3 aylık 12 gibi yatıyor sabah 9 gibi uyanıyor. Beslenme aralığı çocuğa göre değişir uyandırmayın sakın dedi
Balannesi Akinci2 Valla bebeğime maşallah deyip güzel güzel uykunuza devam edin darısı başıma😂 3-4 saat uyusa çok şükür diyorum
brtc Akinci2 doktor bana sarılık riskini atlattıktan sonra kendi uyandıkça emzir dedi ki daha 2 aylık bile değildi ben de 7 saat uyuyor fazla değil mi dedim aç olsa kalkar zaten uyandırma sonra o seni uyandırır uykusunu bozma demişti
Reckless Akinci2 acıksa uyanır zaten maşallah allah nazar değdirmesin ama hep o düzen gitmiyor uzunca süre zaten. Ben bu durumu ne zaman dillendirsem o gece durmadan kalkıyoruz 😀
GmzSnn Bizde 4. Aya girdiğimzden beri gece besLenmesini bıraktık karnı toksa uyanmazda ağLamazda dinLenin keyfini çıkarın şansLı anneLeriz 😂😂
Srht Reckless Akinci2 benimde öyle 10 yatıp 5 de kalkıyor doktora sorduk uyandırmayın, kan şekeri düşmez artık kendisi ayarlar acıkınca uyanır ister dedi ama bende me zaman dillendirsem hemen bozulyor düzeni nazar değiyor! Şimdi de 2 haftadır gündüz uykumuzu kaybettik hiç ama hiç uyumuyor
Bts Akinci2 benm kızım 2 bck aylık 2 doktrmz var ıkısnde sordm ıkısde sakın uyandırma acksa kalkar dedi 1 aydır öyle devam edıyrz :)
Akinci2 [bilinmeyen] 1 buçuk ayında yavaş yavaş oldu hic kaldırmadım ama sure uzayınca vicdanım el vermedi ama simdi içim😊😊😘 rahat tadini çıkarayım
BeyhanDicle Ne güzel ya benim oğlumda 2 buçuk aylık gece 2 saatte bir kalkıyor bazen saatte bir kalkıyor nasıl gece uyku süresini uzattınız ?!
BeyhanDicle Zeynepmom akşam 9 yada 10 gibi yatıyor daha sonra 11:30 12 gibi emmeye kalkıyor sonra 3te kalkıyor ondan sonrada saat başı sabaha kadar kalkıyor. Geç derken kaçta yatırmalıyım
Mine BeyhanDicle resmen bizim düzenimizi anlatmışsınız bizde 44 günlük olduk gece 2 saatte bir 3 den sonra saat bası kalkıp 7 den sonrada 12 ye kadar sadece yarım saatlik bi uykusu var 😔
GmzSnn OlgaArslan he gı 4 ayımızdayız aynen bende dedim düna kdr nasıL doğurcam ben bunu diye ağLıydum 😂😂😂
OlgaArslan GmzSnn heee yaa daha geçen doğuruyorum diye yazmıştın sanki vay be uykusuzluktan zamanım durmuş sanırsam 😴😂
OlgaArslan GmzSnn diş zamanındayız kuzum ya ateş ishal çocuğum perişan oldu günde 3-4 kere kaka yapıyo artık kala yapmaktan ağlıyo gece bile yapıyo hiç yapmadığı bişeydi hayırlısı bakalım
GmzSnn OlgaArslan ay diş değiLde bizimkide ağzı nereye değse göL oLuyo diş değiLdir inş daha erken yaa
OlgaArslan GmzSnn hazırlık onlar canım benim kız da öyleydi şimdi aaa demesi yeter anında akıyo salyalar