Basakaydn1 Kızlar gelişimi çok şükür ek gıda vs maşallahı var sıralaması tutunup kalkması yürümesi duvardan duvara odadan orataya sıralıyor durmuyor ama asla desteksiz ne yürüyor ne ayakta duruyor çok üzülüyorum 😔
idil1990 Basakaydn1 cnm zamani var demekki siraliyormus siralamadan sonra yurume gelir kendine guvendigi an basaracaktir korkma bence
Kadervural Basakaydn1 ablamin kizi 1.5 yasinda yurudu yigenlerim oynadi alkisladi elini tuttu arada birakti baktık ayakta durdu 1 dk kadar sonra oturuyor sonra iki uc adim simdi kosuyor 2.5 yasinda😀
Alya2402 Basakaydn1 17 aylık yeni yürümeye başladı 18 aya kadar yolu var dediklerinde sinirleniyordum ama gerçekten kendilerini hazır hissettiklerinde yürüyorlar🥰
Basakaydn1 Kızlar hepinize cevaplarınız için çok teşekkür ederim sagolun etraftan bir kaç kişi fizyoterapist deyince çok üzüldüm elimde olmadan
Eminos Basakaydn1 yasına 1 hafta kala yürüdü disari cikinca yurumuyor koşuyor ama ayni dogan kuzenimin cocugu var ayaklarının uzerine dahi basmiyor her cocuk farklidir uzulmeyin oglum 16 aylik ama uzmana bi muayene ettirebilirsiniz 18 aya kadar yurumemesi normal diyorlar
Habibe08 Benim oglumda 16 aylik yuruyo ama cok erken yuruyende var cok gec yuruyende 18 aya kadar zamani var eger cok meyilli degilse doktora bi götürün isterseniz
tatlisert Basakaydn1 sıralıyorsa yürümesi yakındır canınızı sıkmayın 😊 benim oğlum sıraladıktan 1 ay kadar sonra yürüdü