[silindi] Bebeğim 3 ay 4 günlük ne zaman tam olarak döner acaba hiç dönmüyor uğraşmıyor bile galiba biraz tembel 🙄
Kuzuannesi [silindi] tovbe estafurullah. Benim bebegim 6 aylikken döndü. Her bebegon gelisimi farkli robot degiller siz insanlara yazilanlara aldirmayin acelede etmeyin bence.
GoGirl [silindi] 😊 7 aylik dönmüyor 6 aydan beri desteksiz oturuyor doktor deteksiz oturma dönmenin bir sonraki asamasi dönmeyi atlayabilir hic sorun degil dedi 👯♀️
Berfin988 Benimki dönüyor ama yüz üstü değil koltuğa yan yatırıyorum içeri gidip geliyorum ayakları koltuk ucunda oluyor 😂
Naz_1905 [silindi] daha ufak bnm ilk kızım 4 aylikkn döndü yan oda tam 5 aylikkn dondu bu kızım da 4 aylık oldu yana dönüyor tam donmuyo daha acele etme döner ufak daha
[silindi] Ayaklarıyla Naz_1905 ayaklarıyla geri geri gidiyor biraz hareketli o yüzden sordum bilmiyorum ilk bebeğim yan olarak tam dönebiliyor
Anne82 [silindi] tembel mi ahahahaha yok kiz tembel membel degil sadece daha cok kucuk :D 1 ay sonra gor sen :)
GoGirl [silindi] hic google dan da mi arastirmiyosunuz ay ay gelisim okumuyomusunuz 3 aylik bebek nasil dönsün
Zask [silindi] Henüz küçük. Altı aylıkken koşmasını mı bekleyeceksiniz? Başkaları diyorsa bunu boşverin. Maşallah yavrunuza. 😊
Woody [silindi] benim kızım da hafif eğimli bir yerde yanlışlıkla döndü o günlerde. Sevmedi herhalde dönmeyi. Ondan sonra sağa sola kendini atmayı da bıraktı.2 3 hafta geçti. Yeni yeni yanlara atıyor tekrar kendini 😄