Seymustafalya Kızlar doğumun üstünden 8 gün geçti pazartesi günü yani 10. Gun dikişlerimi aldıracağım fakat sağlık ocaginda mi yoksa şehir hastanesine acilden gidip mi aldırmalıyım bilemiyorum. Kaşınıyor da inşaallah iyilesiyordur. Siz neler yaptınız
FtmYigitim Seymustafalya bende sehir hastanesinde oldum ameliyatimi adanada banada 10.gun aldir dediler ama oraya gitmedim kendi kadin dogum doktoruma gitti hem muayene etti hem de dikisimi aldi acilden degil normal muayeneye gideceksiniz
yagizveannesi Seymustafalya size doğumdan sonra herşeyi açıklayan bi kağıt vermediler mi.. Bana bi kağıt vermişlerdi acilden kayıt açtırıp pansuman odasında aldırın yazıyodu oradaki hemşire aldı sonra acildeki nöbetçi doktor geldi ultrason ile dikiş bölgesine baktı böyle oluyor genelde sonra 40. Gün tekrar ultrason için çağırıyor… Size verilen kağıtları inceleyin bence yazar kesin
delibirhatun Tecrübeli doktora aldırmak daha mantıklı olur benimki yapışkan dikisti ama normal doktorunuza gidip hem muayne olup hem dikişi aldırabilirsiniz daha sağlıklı olacağını düşünüyorum
Seyda17 Bana estetik dikiş atıldı yapıştırma tekniğiyle sanırsam dikiş aldırma konusunda bişey demediler sizin dikişleriniz nasıl
Seymustafalya Seyda17 Ben şehir hastanesinde doğum yaptım estetik diyorlar ancak mümkün değil estetik olması bildiğiniz dikiş varmış ben görmedim tabii hemşire pansuman yaparken anneme bak demistim o söyledi
yagizveannesi Esdoel sütur dikiş deniyor estetik ama içinde ip oluyor kenarlarda düğümleri görünüyor sadece o düğümleri kesip içten çekiyorlar çıktıgını hissediyorsunuz dikişlere iyi bakarsanız hiç duymuyorsunuz bile 😊
Mickeylover Seymustafalya kendiliğinden eriyen dikişlerden neden yapmadılar ki eskisi gibi normal dikiş yapmışlar. Ben öyle bi sorun yaşamadım kendiliğinden eriyecek dedi doktorum. Sizin de öyle olsaymış keşke ama siz bence diken doktora gidip aldırsanız daha iyi olur diye düşüniyorum hem durumuna da bakar