Uskul 8 ay 15 gunluk kizim var ek gida olarak kahvltida yumurta peynir aksam ustu kayisi puresi yior. Diger zamanlarda anne sutu. Anlasilmaz bi sekilde kabiz. Hic kakasini yapmior degil evet yapior amma zeytin cekirdegi kadar kucucuk parcada yana yakila ciglik atior sarilmayi.bilmeyen kizim aciyla sarilmayi ogrendi. Mahvoldm ya. Zeytn yagi surdum popsuna yakti kipkirimizi oldu onu tedavi edicem die hametan kullandm iyi geldi tam kaka duzeldi dedim. Tekrar bastan zeytin yagi iciriyorum olmuo kayisi yediriyorm degisiklik yok. Kaka yapacak ayaklarini kirmaya korkar oldu cocuum ya. Nolur fikir vern doktora soyluorum 10 gun kaka yapmazsa gel dior. Bnm ki kaka yapio amaa zeytinij cekirdegi kadar kakayi cikartirken aglior. Cikarinca susuyor. Makattan suphelendk ondada bisi yok. Nolur careee
Adlk Uskul benim kızımda aynı olmuştu nohut tanesi olarak çıkartıyordu ağlaya ağlaya bir kaç gün kayısı yedir canım bol bol muz verme zeytinyağı biraz fazla koy çorbalara
Sevgice26 Uskul sürekli olarak kabızsa kronik olabiliyormuş canım arkadaşamın ikizleri var bi tanesi doğuştan kronik kabız ne yaparsa yapsın hiç bi şekilde geçmedi çocuk titreye titreye kaka yapıyo eğer öyle bişey değilse farklı bi çocuk doktorundan öneri almanı tavsiye ederim muz verme armut üzüm karpuz falan isal yapan yiyecekler mümkün olduğunca sıvı tüketsin inşallah çözüm olur Allah yardımcınız olsun 🙏🏻
Canan1dan2 Uskul bence ilk olarak biogai kullan bağırsakları ile alakalı da olabilir. Ek gıdanı azalt ve anne sütüne yönelt biraz daha belki yedikleri’ndendir. Bence kimyon çayı iç ve içir gaz giderici ve rahatlatır. Kendisini sakinletir rahat çıkarmasına yardımcı olur
Uskul Hilalguny d vitamini kullaniyordum monovit onu biraktim toparladi gibi oldu simdi yine offf cok uzgunum ya. Simdiye kadar aglatmadm hic simdi kaka yaparken korkuo hissediorum ya sesi degisio :(
ikizerkekannesi Uskul kayısı püresini suyuyla yedirin üstünede azda olsa su içirin yoğurt alerjisi yoksa hergün yoğurt yedirin sabahları kahvaltıda yulaf kullanın kahvaltıya tereyağı azcık ilave edin bunlar bende işe yarayan şeyler
Adalovems Eğer tamamen organik zeytinyağından yapılmış kantoron yağı var ise elinizde çok küçük miktarda içirebilirsiniz. ( tabii öncesinde doktora danışmalısınız ) biogai damla da bağırsak düzenleyicidir isterseniz onu da deneyin. Çok üzüldüm bebeğin haline inşallah bir an önce geçer de acı çekmez
Zeyno111 Uskul Gün kurusu kayısı, yulaf iyi geliyor aslında ama bilemedim damlasından mı oluyor pek ağır çokta yemiyormuş
Mugehan Uskul kabak balkabağı bezelye yulaf bunları verdinmi hic bunlar lifli olduğu icin kabızlığa karsi cok iyi geliyor
dertlikerkenez Uskul merhaba, ek gıda ile beraber hosafa başladık. Kayısı, incir,üzüm ve erikten hoşaf yapıp hergün 2-3 kez 2-3 kaşık veriyorum ki kabızlık yaşanmasın.
Eylultosum Uskul kayısı püresi vermeyin bir süre ve sürekli aynı yemekleri vermeyin farkı tatlar da denettirn ki alıssım