Synmannesi sütte azalma vs olmuyor . Lâkin aldiginiz her paketli gıdayı içindekiler bölümünü okuyarak alacaksiniz içinde az da olsa peynir altı suyu olan ve süt ürünleri ,süt tozu olan ürünleri almayacaksınız, blve bunların kaşığın ucuyla dahi tadına bile bakmayacaksiniz iğne ucu kadar tattiginiz şey direk bebeğinize geçiyor . Bunlara margarin , bulyon , çikolatalar kekler ve hatta bazı meyve suları da örnek. Paket meyve suyu alıp içmiştim ve çocuğum kanli diski yapmaya başlayınca içindekiler bölümünü okudum eser miktarda süt ürünü içerir yazıyordu , hatta bazı paketli sosis , parmak tavukta peynir altı suyu , süt ürünü yazıyordu . ve dana eti de yemeyeceksiniz sut alerjisi olan bebeklerde dana eti diyeti de uygulaniyor .yani çok alakasız sandığınız yiyeceklerde bile süt ürünü çıkabiliyor cokkkk dikkatli olacaksiniz ben tam 6 ay içinde sut olan hiçbir şey yemedim ve sonunda çok şükür atlattık 😌 insAllah sizde en kısa zamanda atlatirsinz ama çok çok dikkat ederseniz belki daha erken atlatirsiniz.