Bebek devam sütü olarak sma kullanan anneler tecrübelerinizi paylaşır mısınız ? Benim bebeğim kabız oldu. Aptamilden sma ya geçtik acaba bu yüzden mi ? Siz sma dan memnun musunuz ?
Gizibo merhaba ben hepsini hatta tüm mamaları denedim bebeğim hiç anne sütü almadı çünkü.. tek kabız yapmayan hipp combiotic mama oldu içinde probiyotik olduğundan hiç sorun yaşamadık birde size tavsiyem bebeğiniz kaç aylık bilmyrm ama biogaia kullandık her gece uyumadan beş damla ve kabız olmadı hatta çok düzenlendi bağırsak hareketleri
Gizibo sma dan nefret ettim biberon yaglı kalıyo balık kokuyo bebegım hiç mama yemek istemedi sma sayesınde ve evet kabız yaptı aptamilde gaz ve kabız yaptı hipp foyurucu degıldı doymuyodu herobaby kullanıyorum suan
Gizibo sma bnde kullandim kabiz yapti bizde baska mamaya gectik
Gizibo bizde aptamildr kabız olduk smada geçti
Gizibo memnunum. İlk oğlum da kusturdu evolvia dedi doktor. İkinci oğlumda henüz kusma olmadi sma kullanıyorum.
Gizibo merhaba bnde aptamilden ama geçtim..ben çok memnunum.mamale her çocuktan çocuğa değişiyor..kizmda yeşil kaka yaptı doktora sordum o sorn önemli değil dedi.. kanlı kaka olursa sorun olur dedi..kabizda geçiş döneminde oldu normal başka mamadan geçiş yapıyorsun..ona da çözüm olarak mamanın içine zeytinyağı ilave ettim..keşke daha önceden geçiş yapsaydim demiştim.aptamilde gaz sorunu çok olmuştu…
Gizibo 5+21 kızım var tek gogustum doymadıgı ıcın mamaya basladık ılk aptamıl denedık cok kabız ve sancı yaptı sonra bebelag gold denedık oda aynısını yapınca doktorumuza danıstık deneme yanılma payıyla ogreneceksınız dedı en son bır arkdasım sma onerdı kızım 5 aydır sma kullanıyor sen sancı ne kabız yaptı bu her bebek ıcın gecerlı degıl unutma deneyerek bulacaksın
Valla canim ben ilk cocugumda kullandim cok memnun kaldim bundan 2 sene önce simdi de iyidir diye düşünüyorum
4 kutu sma kullandık canım bi sıkıntı yasamadik. Kabizsa aptamil comformil ya da bebelac gold nutrikonfor kullanabilirsin ya da mamasinin içine 1 çay kaşığı zeytinyağı koyabilirsin ben öyle yapıyorum kabızlık kalmiyo bide zeytinyagiyla poposunu ovabilirsin
1mom1baby seytinyağını bende denedim biraz iyi geldi. Siz ne sıklıkla bi çaykaşığı katıyordunuz ? Her mamada mı yoksa günde bir kez filan mı ?
alagozlem
alagozlem acaba gaz sancıları kaçıncı ayda bitiyo ?
Bebelac çok rahat aptamiL weya sma gibi kabızda etmiyo haLbuki onLar maLiyetLi mamaLar bebeLac ucuz yinede daha rahat kullanımı war
GmzSnn bak seen🤣
Gizibo kabız olduğu zaman atıyorum günde 6 biberon iciyosa 3une katiyodum kabız olmadığı zamanda haftada 2 katiyorum olmasın diye 😄
[bilinmeyen] Haklısınız bazı bebeklerde yapıyormuş ama belki bünyesi alışır diye devam etmek istiyorum. Hipp ten bizde memnunduk ama sma ya iyi dediler diye denemek istedik
Gizibo 6.aydsn sonra bitiyor benim kızımın da gaz sancısı coktu 6 ay surdu sonra bitti cok rahatladik
Gizibo bize doktor üç ay snra biter dedi gerçektende bitti üç buçuk gibi gaz falan çıkarmayıda bıraktık
Benim sütüm azdı doktorumuz evolvia mamayı önerdi çok şükür kabız yapmadı oğlum da severek yiyor. Anne sütüne takviye olarak verdiğim için de olabilir bilmiyorum doktor anne sütü alan bebek kabız olmaz demişti ama mamadan memnunum
dalincik bu kabız geçmiyor. Bende değiştiricem acaba ne iyi gelir ? Ben birde golden goat mı denesem diyorum bi o kaldı heralde. Siz hangisine geçiceksiniz ?
Gizibo canim bn sonra goldan goata gectim o guzel bir mama ama bebegimin bobreginde kucuk tas olmustu dr o mamayi birkmami soyledi.evolvia yada similac kullanmami onerdi.1 ay evolvia kullandim.simdi 1 ayda similac deniyorum en cok hangisini severse onunla devam etcem..
Gizibo evolvia ve similac kabiz ve gaz yapmiyor canim dene sende
Gizibo valla canım ben onu aldım keçi sütlü diye mahvetti çoçuğumu düzeltesiye ne çektim şuan sma kullanıyorum iyiyiz elhamdulillah ama tabi her bebek ayrı 😊
dalincik o zaman hemen similac ı deneyeceğim
Nekwam 🤣🤣 bide bilmiyom diyo bakale bak bak büyük oğlumda bebelac kullanmıştım teeeeee 2 yıl önceki yorumu nerden buldunsa🤣
GmzSnn heheh 😂😂 Kiz bilmiyom demedim ugrasmaam dedim baktim forumda konu bitti arıyım bende dedim maksat kidse yardim😅
GmzSnn ben de büyük oglumaa bebelac kullandim bugünden sonra kendimden bile supheleniyom artik🤣🤣🤣 yazmışımdir kac defa da.
O dilde konu hortladi sayemde😂😂