Deletedmom60 sütümü sağıp veriyorum fazlasını çıkartıyor gibi değil bildiğin oluk oluk kusuyor ne yediyse fışkırtarak öyle yapınca mama hazırlayıp veriyorum bakalım bunda ne yapacak diye mamayı içiyor ama hiç kusmuyor nedeni ne olabilir
Prens_annesi170620 Deletedmom60 aynı sorun bizdede var doktor reflü var dedi fışkırarak kusuyor benim bebeğim de
Perihann Deletedmom60 canim emzirdikten sonra bebegi cok sallamadan yavasta gazini al 5 dakika dik tut. Benimde bebegim cok kusuyirdu dpktoruma sordum bu sekikde yap dedi hemen yatirisan yada cok sallarsan mide kapakcigi acik kaldigi icin hepsini kusar demisti yaptim ve ise yaradi artik kusmuyor sadece cok emince fazlasini kusuyor bir dene istersen insallah ise yarar
madambovary Deletedmom60 fışkırarak kusma reflüye işarettir. Mama daha koyu kıvamlı olduğu için geri çıkması bir tık daha zor anne sütüne göre. Emzirdikten sonra hemen yatırmayın biraz dik tutun gazını alın daha sonra başını biraz yüksekte tutacak şekilde yatırın. Mide kapakçıkları tam gelişmediği için yediklerini midelerinde tutamıyorlar bir süre.
Deletedmom60 Prens_annesi170620 canm bilmiyorum bu işleri reflü olunca mamayı kusmaz mı süte özel bi durum mu
Prens_annesi170620 Deletedmom60 bizimde aynı işte manada fışkırarak kusmuyor normal ağzının kenarından Akıyor kusması ama anne sütünü fışkırarak kusuyor acaba diyorum bende yoğunluğundan olabilir mi mama biraz daha kıvamlı oluyor su gibi değil sonuçta ben doktora direk fışkırarak kusuyor dedim reflü dedi mamayla ilgili birşey sormadım yani belki bilgisi olan biri yazar şimdi canım bekleyelim bakalım
Perihann Deletedmom60 o zaman reflu olabilir kuzum doktoruna bir göster insallah düzelir sıkma canini