Milamoms Kızlar öyle bi yatak odası almışım ki aldığıma bin pişmanım dokunduğum her yer parmak izin olduğu gibi kalıyor nasıl çözücem ben bu sorunu sabah akşam silmekten bezdim artık bi bilgisi olan varsa nolur yazsın bıktım
Denizanne Milamoms parmak izine çözüm bulabileceğini sanmıyorum canım bende çok pişmanım hep kapakları çıktı çekmecelerin eşimde yoğun çalışmaktan ilgilenemiyor herşeyimiz ortada modalife pişmanlıktır
Biranne91 Milamoms valla onu bilmemde bende aldığım yatak odasından çok pişmanım. Hiç sevmiyorum. Alışverişte çok acele ettirdiler doğru düzgün bakmadan aldım şimdide pişmanım
AsilZeynepp Milamoms bende yatak odamdan o kadar tiksindim ki inegöl mobilyandan aldik 12.000 tl ye ama hiç bir ise yaramadı kapaklar kırıldı yatak kırıldı yeni ev alıp çıkıcam bu evimden ozaman değiştiricem artık
Milamoms Denizanne mobilya cilası dene dediler ama emin olamadım mobilyam tam ahşap renkli değil ya kötü olursa daha da 😏
Milamoms Biranne91 bizd3 aynı sahildeyiz 1 günde halledin dediler olan bu makyaj aynasının önü parmak izin sürekli o kadar kötü duruyor ki her gün silmekten biktim ya
Emeliss Milamoms ahşap tarzı işe ahşap mobilyalar için sprey temizleme ürünü var ne toz tutuyor ne parmak izi oluyor pronto markası ben hep kullanıyorum ceviz ağacından mobilyalarim sizinki nasıl bilemiyorum ama ben çok memnunum
Prensescik Milamoms bn mobilyamı beğeniyorum ama malı iyi değil çok toz belli ediyor hergün toz alıcan bide cok çabuk ciziliyor
bir_pasa_annesi Milamoms demekki en şanslısı benmişim aranızda normal klasik mobilya magazından aldık 5 yıl önce 2 bucuk milyara cok cok memnunum helede makyaj aynasından