Edanurdg Kızlar bebeğim 2 aylık dışarı çıkıp bakamıyorum güvendiğiniz bir sayfa var mı yumuşak deri çok gözlü bir cüzdan arıyorum muhasebeci gibiyimdir çok cüzdan parçalıyorum istediğim gibi bir şey bulamıyorum bulsam bile sayfalara güvenemiyorum pek 😣
Merve-miray Edanurdg https://instagram.com/beyzacantam?igshid=1x7tldy4cy5nv bu siteye bakabilirsiniz 🙂
Tugceeeee12345 Edanurdg ben lacoste almıştım atayım sana birde mangonunkileri beğeniyorum yumuşak değil ikiside
Edanurdg Deletedmom281 seneler önce 370₺ verip calvin clein alıp onuda parçalamışlığım var canım onyüzden kesinlikle o kadar vermeyi düşünmüyorum 😂 hemde genel de düz basic cüzdan modelleri oluyor ben çok cepli yumuşak deri arıyorum 😣
Balbebekannesi Trendyoldan yakın zamanda almıştım Vianel New York cüzdanları , derisi oldukça yumuşak ve çok gözlü . Fiyatı 100 TL den başlıyor , modele göre değişiyor
Edanurdg Deletedmom281 hotıce bakmadım ama derimodda olanları pek beğenmedim hotıce bakayım bi teşekkür ederim
Edanurdg Tugceeeee12345 evet yumuşak değil ikiside ama lacostenin çantalarından biliyorum gerçekten kaliteli