Gokcehanim Biri yara oldu pek emziremedim smdi cok yumusak 2 gundr sagiyorum 1kasik anca cikiyor bebegim 17 gunluk teklgogsumde sutu nasil arttiracagim humana bestlak naturpy rezene anason kimyon ictim
Ebru-isil Gokcehanim yara için tahinin üzerindeki yağ bana iyi gelmişti deneyebilirsin.Süt arttırma için de bol sıvı,meyve suyu,tarhana,tahin pekmez ve tahin helvası,incir,ceviz deneyebilirsin ve protein.
nhlaslan Gokcehanim pes etme emzirmeye dewam et. Bi ara solak oldugum için Hep sol gögsümü emzirmişim(sonradan farkettim) sağ gögsümde yumuşama oldu süt birikmiyordu. Bu sefer 2 kere sağı emzirdim 1 kere solu emzirdim dengelendi. Şimdi bi birini bi diğerini emzirmeye dikkat ediyorum
Babies Gokcehanim canim benimde bebegim 17 gunluk ilk zaman bende emzirme konusunda zorluk yasadim gogsum yara oldu kanadi daha sonra gogus ucu silikonu aldim rahatlikla emzirdim hatta gogus ucunuda cikartti baya süt artmasi icinde hurma helva yiyorum birde bol su iç kuzum
Gokcehanim Ebru-isil yapmadgm kalmadi tek goguste sut cok cok az digeri idare eder yorgunlujtan da az
Elif38 Bnde altı aydır tek göğüsle emziriyrm.ama yetmdigini düşündüğüm için mama takviyesi yaptım hem emiyr hemde mama