HaticErkanMiran Hanımlar 4 ay oldu doğum edeli fakat benim sütüm hiç koyulaşmadi beyaz olmadı halen şeffaf su gibi rengi neden böyle acaba bi sorun mu var diye endişelenmeye basladim😔
Esilanur HaticErkanMiran canım sen bilemezsin ilk ön süt diye bişey var o şeffaf sulu gelir emdikçe beyazlaşır ve memede süt bitince diş süt denir o beyazdır
HaticErkanMiran Basakasaff yani beyaz süt gibi olmadı şeffaf kilo alımı iyi ama biz mama meme şeklinde gidiyoruz doyurucu değil heralde sütüm emiyor halen doymuyor
ENA Sütün yarıyor ve kilo alıyorsa sıkıntı olduğunu sanmam. Benim de ilk 5 günlük sütüm aşırı yoğun sarı ve yağlıydı. Simdi bildigin sulandırılmış süt gibi. Hatta suyu bol kıvamda.
Ogullarinaasikanne HaticErkanMiran bitmedi derken canın önsüt her emmede ilk gögüsten gelen sulu kısım su ihtiyacı için bebeğin. sonra sonsüte geçer bebek oda yaglı doyurucudur kaç kilo bebeğiniz sorması ayıp 🙈
Aslanmmm Ogullarinaasikanne ön süt bitmez ki her emişte ilk önce ön sütü emer bu sulu olan kısımdır su ihtiyacını karşılar .sonuna doğru da son süt yağlı olan kısmı emer buda doyurucu ve uyku getiren süttür
HaticErkanMiran Ogullarinaasikanne bebeğim 4 aylık 6.300 du ya dediğini anladım her emmese ilk sulu gibi gelir sonra beyaz olur diyosun ama öyle değil işte bazen biberonla sağıyorum sütüm çok olduğu zaman sızlayıp sıkıyor bende biberonla sağıyorum bakıyorum yani 10 dk ka felan sürüyor halen şeffaf su gibi hiç beyazlasmadi
HaticErkanMiran Aslanmmm cnn anlıyorum ki emince sulu gelir diyosun ama ben bazen sütüm fazla oluyor akınca sağmak gereğinde kalıyorum biberonla bakıyorum yani bi 15 20 dk ka sürüyor şeffaf halen
Ogullarinaasikanne HaticErkanMiran canım inan bilmiyorum hemşiremiz sulu kısımda yağ oranı car her annenin sütü bebeğine yarar ve ona özeldir demişti. sağım yapmadım hiç inan rengine falan da dikkat etmedim emziriyorum 4 aylık olcaz bizde nasipse
HaticErkanMiran Ogullarinaasikanne Allah,hayırlısıyla büyümeyi nasip etsin yavrunu insalah yani bende anlamış değilim
HaticErkanMiran Esilanur emzirdikçe su gibi oni demek istedim on süt bitmedi diye sağarak da veriyorum bakıyorum biberonla su gibi