sbakici Arkadaşlar bebeğim 3 aylık, emziriyorum ve saçlarım avuç avuç dökülmeye başladı. Ne kullanmalı ne yapmalı tavsiyelerinizi bekliyorum.
tugceilealin sbakici burda ayni postu actim aylar once her dusa girdiimde deli gibi agliyordum.hesaplamalarima gore 3 4 dusta kel kalirim diordum ama oyle olmuyormus.multivitamin aldim ve sac dokulmemi dusunmemeye basladm.2 3 ay dokuldu ama.suan basim bebek sac dolu 😁 fazlasiyla yerine geliyorlar hiiic endiseye mahal yok.Sampuan olarak da bioblas kullandim yesil ve mor olani
Gozbey85 sbakici hamilelikte dokulmeyen fazla saclar 3 4 aya kadar dokulebiliyor sonra dokulme duruyor ve yenileri cikiyor ayni sorunu yasamistim suan yeni saclarim cikti uzadilar bile baya sbakici
Ceren2802 tugceilealin canım bende aynı sorunu yaşıyorum hangi vitamin ilacını aldınız denemek isterim
tugceilealin Ceren2802 doktorunuza danisin isterseniz ben hamileyken doktorum coklu vitamin vermisti tahlil yaptirdim degerler.dusuk olunca onu kullandim Osmin positive mi neydi icinde cogu vitamin var
Mom0970 sbakici hindistan cevizi yagiyla Hint yağını dene canım internetten oku bakım icin yapiyordum ben bir ara çok güzel oluyordu besliyorda dökülen saclarin gelene kadar bir yandan da beslemiş olursun dökülmeye de iyi geliyordu galiba bir sene önce falan baya yapmıştım çok güzel oluyordu saçlarım
BusraOmerAsaf sbakici benim de öyle bugün çocuk doktoru takviye almazsan dişlerin bile dökülür dedi 😳 osteocare önerdi bana 90 tabletlik sabah akşam kullacanacakmışım