Janss Anneler internet üzerinden aldığınız güvendiğiniz biryer var mı ? Çeşit çeşit birsürü marka var güvenilir mi emin olamıyorum .
habibe_omerasaf Janss hiç bilmiyorum babam ve annem geçen sene getirmişti. Yakınlarınızda umreye giden varsa biraz alsanız aslında 🌸
Rabisss Janss şehrinizde hacı malzemeleri satan yerler vardır illaki. Oralarda satılıyo. İnternetten almak daha mantıklı sanki. Çünkü bilmedğimiz markalar. 1 sürahiye 1 damla zemzem koysan bütün su zemzem oluyomuş. Mucize gibi su 😍 ben bunu hiç düşünmemiştim. Alıyım kızıma. Rabbim şifa versin.
Janss YazCilegi Miniğim için kullanayım istiyorum . Mamasına,banyo suyuna,ek gıdasına minik minik damlatayım istiyorum şifa niyetine . Biz de annemle doğumda dudaklarına süreriz diye düşünmüştük ama erken doğunca unutuldu gitti . 🙇🏼♀️
Janss habibe_omerasaf 🙇🏼♀️ Hiç kimsecikler yok . Uzun süreli kullanmak istiyorum ben aslında . İçerisindeki mineral oranı,mikrop ürememesi herşeyiyle şifa . Gece gece derdine düştüm 🥺❣️
Janss [bilinmeyen] Evet ben de o açıdan güvenilir bir site arayışındayım . O kadar çok satış sayfası var ki 🙇🏼♀️
habibe_omerasaf Janss yaa çok tatlı bi dert olmuş ama🌸😊 evet kesinlikle her şeyi şifa sizde zaten büyük arıyormussnz inş en iyisini bulursunuz 😊
Janss habibe_omerasaf Sizin anne babanız Umre den mi getirdi acaba ? Üzerinde bir marka var mı ordan yürüyeyim belki bulurum 🥺
habibe_omerasaf Janss evet umreden. Yaa inanın markasını hatırlamıyorum bi bakiyim netten belki rastlarsam aklıma gelir