Htcsmt Bebeğim uyurkende uyanıkken de ayaklarını karnına çekip kuvvetlice bırakıyor neden yapıyor olabilir uyanıkken tamam ama uyurkende yapıyor
tugceilealin Htcsmt gazi olabilirmi ya da karin agrisi ? Ayaklarini sicak tutun bir de oyle gozlemleyin.kiraz cekirdekli coraplar var gazi varsa aklinizda bulunsun cok guzel gaz cikariyor
1prens1prensesannesii Htcsmt aynen biz de de yapıyor 2 ay 13 günlük.. Havaya kaldırıp kaldırıp birden bırakıyor gerçi bunu uyanıkken de yapıyor da
Htcsmt tugceilealin bu aralar çorap pek giydirmiyorum malum sıcaklardan dolayı buz gibi oluyor bazen ayakları giydiriyorum hemen belki karın ağrısı olabilir o zaman
tugceilealin Htcsmt corap giydirin de ustune mesela daha ince seyler giydirin.ayaklardan inanilmaz gaz aliyorlar karin bolgesi de sicak olsun gecer insallah ❤🙏
Htcsmt Mirage91 biogaia ve metsil kullanıyorum canım gazdan dolayı çok bi sıkıntı yaşamadık biz şükür metsilide çok nadir kullanıyorum
Omerim01 Htcsmt kiyamam minige gazi vardir canim benimki de yanimda simdi uyuyor aynisini yapiyor gece uyandirmadan mamasini veriyorum gazini cikarmiyor bu saatlerde de kivraniyor iste