Eyda uyubebegim sayfasını takip ettik sürekli diğer sayfaları da takip ettim tabi her yerden bilgi aldım 2 aya yakın YouTube kanallarından uzmanları izledim ama çok kafanı karıştırma bence sen çünkü cesaret edemiyorsun izledikçe 😀 nasıl uyuttuğuna bağlı aslında . Ben sallayarak uyutuyordum ve saatlerimi buluyordu uyutmak sinir krizi geçirirdim . Öncelikle sallamaları azalttım bebeğim bu duruma alıştıkça bebeğimden kesin emin olduktan sonra artık dalmadan ayağımdan alıp yanıma koyup pış pış yapıyordum . Bir süre daha bu duruma alıştırdıktan sonra artık sadece yanına uzanıp önce pış yapıp başını okşıyordum . Bir süre böyle devam ettim ilk denemede 5 dk uyudu sonra 2 dk lara düştü çok şükür . Bu aralar da yanına uzanıp hiç tepki vermiyorum pış da yapmıyorum bazen uyuyor bazen tepki gösteriyor . Şu an 4. Ay atağında olduğumuzdan çok tepki veriyor ağlıyor pış istiyor ama ağlatmamaya çalışarak ona destek oluyorum uyuması için çok sık olmayacak şekilde başını okşayıp yanındayım diyip onu öpüyorum felan öyle uyuyor