Tbmrc Recbeyer ben kullandim canim esim ilk önce calgel almisti cok faydasini görmedik eczacı arkadasi dentinox önermişti sonradan onu aldık cok memnun kaldim ozellikle dolapta tam soguyunca bayagi rahatlatıyor
Mumtehine Recbeyer Evet kullandık ve çok rahatladık biz. Genelde gece yatmadan damaklarına sürüyodum soğuk soğuk, çok uyanmıyorduk🌷
Mumtehine fistikcisahap Yok aksine damakları ateşli olduğu için rahatlattı sonuçta yutabileceği kadar sürmüyorum sadece damaklarına uyguluyorum masajla. Yani doktor öyle demişti.
Tbmrc Yapraksarmam evet zaten dış çıkarınca etleri cok sıcak oluyor yanıyor ve kızarıyor soguk uygulama onu rahatlatıyor ben hep soguk kullandim diş jelinide kasiyicisinida ayni sekilde kullandim
Gdogru fistikcisahap hayır, özellikle soğuk masaj uygulanır. Hatta ben ebe arkadaşımın tavsiyesi ile emziği in ucuna su doldurup buzlukta dondurdum öyle verdim emziği çok rahatlattı. Sonuçta lıkır lıkır içmiyor. Bazen direk eline buz veriyorum emiyor.
fistikcisahap Gdogru hımmmm tamam çok teşekkür ederim ☺️ benimde ebe kardeşim var ama daha taze bu bilgilere sahip değil, sağolasın canım
Thanim Recbeyer salyasi cok oldugu icin doktor dis jeli cok etkili olmaz demisti, arada karanfil yagi suruyordum