petek-badee 2 ay aşımızı olduk sabah 10 da. Şuanda ateşi 36.8 çıkıyor. Gece yatarken versem bir çay kaşığı olurmu? Yoksa 37 olunca mı vermeliyim
archmom petek-badee bana doktorum 38.5 altina verme demisti vucudu biraz dirensin hemen ates dusurucu vermeyin.37 ates bile sayilmiyor
kubra_s petek-badee canım bana ebe eve gider gitmez ver dedi bir çay kaşıgı huzursuz olursa gece yatmadan öncede ver dedi öyle yaptım
DefneMH Benim bebeğim hep 36.8-36.9 da cıkıyor ateşi o normal vücut ısısı canım 37.5 a kadar ateş sayılmıyor demişti doktorumuz bana
Merveyavuzktm petek-badee hemşiremiz özellikle 38.5 olursa ateş düşürücü ver diğer türlü verme demişti. Normal vücut ısısı sayılıyor diğerleri..
kubra_s petek-badee buarada bende hemşireyim öncesinde verilmesine karşıyım ama aşı sonrası verilebilir canım üstelik kızıma gece tekrar vermeseydim uyumaZdı gün boyu agladı huzursuz oldu gece şurup verdikten bi yarım saat sonra uyudu🙏🏻
kubra_s petek-badee ama dedigim gibi huzursuz ve giç uyumuyorsa onun dışında ateşi yok ise uyuyabiliyorsa bir gün sabret canım
Melekler Bence verme ılık bir duş aldır 37.5 38 olursa ver canım koltuk sltı ve başına soguk uygulama yap sık sık gece de kontrol et ateşini
Mom14 Melekler verem aşısı olduğu için 3 gün boyunca banyo yaptırması yasak canım duş aldıramaz o yüzden
BurcuKucuk petek-badee canım 38 olana kadar ateş verme yoksa bünyesi alışır ve ateşle savaşamaz Allah korusun ateşi yükseldiğinde de verdiğin ilaç hiç bir işe yaramaz. Benim de oğlumun ateşi hep 36.8-36.9 bu çok normal
Seda_123 petek-badee 38 e kadar verme ateşi çıkmadan şurup verilmez çoğu kişi yanlış yapıyor 38 olursa verin ateşle savaşması lazım ki bağışıklığı güçlensin 37 ateş değildir zaten 38 olursa verirsiniz