HAN Ek gida ne veriyorsunuz? saatleri? kac ogun? Nele nasil veriliyor? Bilgili annelerimiz yardimci olursa cok sevinirim🥰
Elmasgokce HAN biz de 6 ay 9 günlüğüz,doktorumuz yoğurtla başlattı 3 gün kuralı ile,ilk gün çay kaşığı ,ikinci gün tatlı,üçüncü gün yemek kaşığı şeklinde.yoğurttan sonra havuç verdim,sıra kabakta,sonra patates vereceğim
Egemenin_Annesi HAN ben ilk havuc püresiyle basladim oglum 7 aylik simdi elmali muhallebi sebze püresi organik bebek bisküvisi muz yumurta sarisi Avocado suan bunlari veriyorum sadece
Araseymen HAN 6 ay 25 günlüguz 5.ayda başladık ek gıdaya. Sebze çorbası soğanlı sarımsakda katıyorum ufak 1 diş yoğurt çorbası tel şehriye yoğurtlu üstüne tereyağ ve nane sosu Tarhana çorbası Kabak yemeği kıymalı bulgurlu Patates veya kabak rendeleyip 1 yumurta sarısı Muzlu irmikli puding Meyve püreleri Pirinç unlu ve irmikli meyve püresi Aklıma şuan bunlar geliyor canım şuan yiyeceği şeyler kısıtlı olduğu için yiyebileceği şeylerle tarif oluşturuyorum kafamdan 😊
Annemmmm Elmasgokce Sabah öğle akşam mi veriyorsunuz bide öğünler de ne kadar yiyor şuan 1 yemek kaşığı var mıdır bir öğünü yada daha fazla mi
Elmasgokce Annemmmm tek öğün veriyorum şimdilik amacımız sadece tadım,normalde blw düşünüyorum ama bebeğim prematüre olduğu için daha tam oturamıyor
Elmasgokce Annemmmm genelde öğlen veriyorum alerjik tepki olursa göreyim diye,(akşam yedirirseniz uykuda olur göremezsiniz)günde bir kez,ne aç olsun ne tok,ne de uykulu,amaç yiyeceklerin tadına varsın çarşamba günü 1 çay kaşığı kadar havuç püresi perşembe 1 tatlı kaşığı kadar bugün de 1 yemek kaşığı kadar verdim hepsini tek öğünde veriyorum
Annemmmm Araseymen MahsAllah kısıtlı yediği sey bunlarsa yanı 🤣 eminim bebeğinize cok iyi bakiyo sunuz kaç kilo doğdu Suan kaç kilo merak ettimde 🥰
Araseymen Annemmmm 3580 kilo doğu en son 6.ayda 8.350 idi kilosu ama çok kilolu bir bebek değil genelde boya gidiyor tek amacım mama ile beslendiği için bağışıklık kazandırıcı ek gıdalar vermek😊