Hlyaeyp Oğlum sürekli aynı yöne dönüp uyuyor kafasının sağ tarafı hafif düzleşti çocuğumun kafası yamuk mu olacak 🤦🏻♀️ Uyuduktan sonra düzeltiyorum ama sabah yine aynı buluyorum 3 ay 22 günlüğüz
Annemmmm Hlyaeyp Aynn düzeliyor korkma Allah’ın izniyle Benim ki doğum zir oldu cok kötü yamuk du kafası o bile düzeldi bizde 6 aylığız doktor bana dedi ki bıngıldagi kapanana kadar düzlir o
Ervaaaaa Hlyaeyp yani düzeliyor ama nasıl düzeliyor mutlaka belli oluyor sürekli diğer tarafa yatırmaya çalışın kafasının arkasına bişey koyun vallaha kızımın kafası belli hep sağa yatardı kızım 6 buçuk aylık
Kuzum35 Kızımda hep sol tarafa dönerdi bu yüzden kafası sağ tarafa doğru yamuldu. Her yatırışta sağ tarafa yatırdım sonra kendi dönüyordu, ama merak etmeyin düzeliyor kızımın kafa yapısı düzeldi şuan 6buçuk aylık
Zekiyee Cnm benim kizim da dogdu dogali sol tarafa cevirip yatti bnde ne kdar duzeltiysem sabah Oyle ayni basini cevirmio oluyordu yamukluk var kafasinda smdi de boynunu saga eyik tutuyor doctora gittim evet dedi trokolik ola bilir dedi baska doctora gitcez bakalim