Linasuannesi Prens_annesi170620 üçünü birden yaptırdık ne ateş ne huzursuzluk hiçbirini yaşamadım pozitif düşünün bişey olmaz
Canan1dan2 Prens_annesi170620 aynen 3 tane vuruldu. Biri sol koldan diğerleri bacaklardan benim kızımda huysuzlandı. Tylol verdim sabah bir çay kaşığı iyi oldu gece yatarkende bir çay kaşığı verdim çok rahat uyudu kızım
Ebru-isil Normalde üç tane birden Vuruluyormuş ama ben sağlık ocağında ikisini Yaptırmıştım birkaç gün sonra da verem olanı yaptırdım çünkü o belirli bir zamanda geliyordu gün verdiler
Prens_annesi170620 Ikrabebek hadi ya baya ağır geliyordur minicik yavrulara inşallah sorunsuz atlatırız bizde
Ikrabebek Prens_annesi170620 ağlıyolar haliyle. Bende ağladım yavruma. Annesin için gidiyo. Ateş takibindeyim 37.3 oldu klimayı açtım şimdi 37.1
Tmrmom Prens_annesi170620 3ünü bir vurdular. Yeni vurdurduk. Bikaç saat sonra Bi mahmurluk mızmızlık keyifsizlik vardı. Biraz etkisi oluyor
Prens_annesi170620 Sağolun kızlar 😘😘 yapcak birşey yok artık herşey onların iyiliği için sağlıkları yerinde olsunda mecbur yaptircaz