Ozlemhuslu alerjiniz kan testinde çıkıyor mu? Bizimde vardı alerjimiz şükür geçti. Facebook’ta süt alerjili bağırsak tepkili bebekler grubu var. O grupta birçok kişi Bülent hocaya gidiyor. Ben de Bülent hocanın ek gıda listesi ile gittim. İlk kendimde sonra oğlumda açtım. 3 gün sonra 7 aylık olacağız ve yoğurt, kefir tüketebiliyor. Ama bizim kan testinde çıkmadı alerjimiz. Kanlı kaka yapıyordu. Tarif olarak da şuanda tam mevsimi fasulye verebilirsin. Kırmızı biberi haşlayıp zarını soyup küçük küçük kesip içine havuç, ilik suyu, pirinç, su koyup pişirip verebilirsin. Kuzu kıyma veriyorum ben Bülent hocanın listesinde vardı. Bezelye, barbunya, bal kabağı, patates bunları verebilirsin. Hipp in 5 tahıllısında süt yok diyorlar gece maması olarak onu verebilirsin. Ya da balkabağı, bebek irmiği, su pişirip verebilirsin. Bebek irmiği ile bir sürü mama yapılıyor aslında. Aklıma gelenler bunlar. İnstagramda da ek gıda sayfaları çok güzel takip edebilirsin. Badem sütü ve yulaf sütünü alternatif olarak kullanabilirsiniz.