Hafsamm Çabuk mu acıktırıyo bu mama? 1 aylık bebeğim sütüm yetmediği için vmama vericm kullanan varmı?
Sarisey Hafsamm ben ikizlerime kullaniyorum 8aydir,aptamil ve hipp cabuk aciktimadi bize. Bebelac gold cok cabuk aciktirdi. Benim ikizlerimde gozlemledigim bu oldu
alyatosum Hafsamm canım genelde 2 saate bir beslenmek ister zaten yenidoğan bebekler hipp combiotic kullanıyorum 18 aydır çabuk acıktırmadı şimdiye kadar ama hazmı en kolay mama hipp içeriğinde anne sütündeki gibi hem prebiyotik hem probiyotik var
Atypicalmom Hayır çabuk acıktırmıyor. Aşırı memnun kullanıyorum. İçeriği temiz bir mama. Belki acıktırıyor diyenler su miktarını fazla mamayı az koyuyor olabilir. Tam ölçü yapıyorum 2.5-3 saatte bir doyuruyorum
Hafsamm Hemanjiomluminik gerçekten mi? Ay inşallah. Aptamil kullanmak zorunda kaldı bir gün sadece bebeği mahvetti resmen. Gaz sancı herşey yaptı o mama. Gün içinde güzelce kakasını yapardı aptamil içeli yapamıyo yavrum
Hemanjiomluminik Hafsamm aptamil gaz yapar kabız yapar. Ama hipp ile normale döner hipp combiotik mama yarra bebeğinize