Happyli Merhaba hanimlar bebeğim 2 ay 25 günlük. Henüz elinde biseý tutmuyor, sallamiyor ya da uzanip almiyor. Oyun halisi oyuncaklarini bazen tutuyor. Onlara uzaniyor, vuruyor ama dedigim gibi ona uzattigimiz birseyi tutmuyor. Bunun icin daha erken mi? Tecrübeli anneler yardiminizi bekliyorum 😀
Mervercan Happyli benim kızımda yapamıyor henüz her çocuk kendine özgüdür acele etmeyelim bence illaki olucak
Elaninannesi Acele cı davranmayın yargılamayın panıkte yapmayın bugun yapmaz uyur uyanır yapmaya baslar egıtıcı ogretmen sızsınız emın olun sız zorla elınden oyuncagı alıcagınız gunler gelıcek ıns
Happyli Elaninannesi yok acele ettigimden degil 3 aylik bebek gelisimini okuyunca eline oyuncak alir, agzina goturur, uzanir falan yazinca ilgimi cekti ve merak ettim yapiyor olmalimiydi diye
Gizemadaliya Happyli benim bebeğim 2 ay 28 günlük bir kaç gün önce desteksiz oturabilir yazıyodu 🙈 defalarca baktım yanlış mı okuyorum diye 😂 artık takılmadan okuyorum forum için takip ediyorum 😂
Ddmyvz [bilinmeyen] cok alakasız ama siz tesettüre mi girdiniz:) yorumlarınız ilgimi çekiyordu daha öncelerden de isminizi simdi tekrar görünce sormak istedim 🤭
Happyli Gizemadaliya 3 aylik bebek mi desteksiz oturuyormus daha neler artik. Ama haklisiniz bazen cok abartiyorlar. Kendi bebegimizde goremeyince sorun mu acaba diye endise ediyoruz.
Yelda0861 Benim bebeğim tam 3 aylık elini ağzına götürmeyi seviyor hatta ağzının içine sokuyor 😬 Oyun halısında dediğiniz gibi oyuncakları tutuyor ama hiç birşey verip uzanmasını beklemedim daha erken gibime geliyor