BerenandMom Arkadaşlar sütüm var yeterince ancak bana çok sulu geliyor, daha yağlı besleyici olması için ne onerirsiniz ?
attbianne BerenandMom aktif emziriyorsanız zaten bebeğin ihtiyacına göre kendi şekilleniyor dengeli beslenme yaptığınız sürece ekstre biseye gerek yok bence
attbianne Yine de icimiz rahat etsin derseniz ceviz kuruyemiş et muz peynir bunlar sütü besleyici ligini artiriyo ben balık yağı demir hapı verdi doktorum onlarında içiyorum saçım dökülüyo diye içiyorum demir eksikliği var
BerenandMom attbianne sabahları tahin pekmez yiyorum arada badem sabahları mutlaka yumurta peynir ve balık yağı da kullaniyorum , baştan çok sulu geliyor sonra yaglaniyor bu normal sanirim yazdığınız için teşekkürler bu arada
attbianne BerenandMom rica ederim evet ilk önsüt geliyor sonra beyaz süt geliyor bazı kişiler önsüt diye bişey olmadığını söylüyor ama ben sagdigim ve gördüğüm için inanıyorum önsütün varlığına
BerenandMom attbianne olmaz olur mu ya nerdeyse şeffaf renk akacak baştan, sonra koyulaşıp hafif sarı oluyor süt öyle birşey yok diyenlere şaşırdım