Btlaydnn mirayybebek bestlak diye bi damla var iyi geliyor. Dereotu yeşillik tahin pekmez ve su çok içmek :) hurma da yiyebilirsin
ElifAlmila mirayybebek humana silk çay bestlak damla hurma dereotu bol su 3 4 litre kadar kimyon çayı birde 😊 birde bol bol olumlu düşünce
Betulmom mirayybebek kesinlikle hurma. Kilolarca yedim ve aşırı işe yarıyor ve bolca su. Su ne kadar sütü arttırsa da kaliteli ve yağlı olması için desteklenmesi gerekir.
Naz0106 mirayybebek incir karpuz kesinlikle yemelisin. Baya süt yapıyor karpuz yediğim ertesi gün göğüslerim dolu dolu ve tabiki bol bol su.
sinemin mirayybebek dereotu Hurma ev yapımı hoşaflar iç az şekerli tatlı yiyebilirsin sütlaç gibi falan ben bunları yiyorum bende 6 gün oldu doğum yapalı kaynanam da çikolatalı helva ye üstüne bi bardak süt iç demişti ama denemedim daha
Elifkadir mirayybebek yulaf ezmesi laktozsuz süt cekirdeksiz kuru uzum ve ceviz bunu karıştırıp sabah aksam mama seklinde yiyin ben cok faydasini gordum burda bir anneden almistim bu tavsiyeyi su icin birde bolca en az 3 lt bir sise belirleyin kendinize bitirin
Kelebegimmmm mirayybebek bol bol emzir. Dengeli beslen. 3 ana 3 ara öğün yap. Yiyeck içeck süt yapmaz.
tosbikannesiii mirayybebek tahin helvası çok etkili duş almak hurma dut kurusu ve uyku inanılmaz etkili uyuyabildigşn kadar uyu 🥰
Dumery Bol emzirmek dengeli beslenme bol su ve uyku ilk çocuğumda onu ye bunu ye diye diye herşeyi yedim sadece kilo aldım şimdi tecrübeliyim gereksiz şekerli Gıdalar tüketmiyorum 4 litre su içiyorum bebeğimi sürekli memede tutuyorum