kbraasahiin06 Kızlar az önce göbek bağımız düştü düşünce yapacağım bişey var mı bide hafif kanlı bi görüntüsü var normal mi acaba
Dorukmomy kbraasahiin06 bizim de geçen gün düştü ben hiç birşey yapmadım ekstra hafif arada atleti lekelendi ama normal heralde kurumaya basladı çünkü günden güne düzeliyor. İyice kuruduktan sonra duş aldıracağız beklemedeyim.
Ikrabebek kbraasahiin06 olabilir. Atletine falan değer. Kurudukça düzelir. Ama sıvı akarsa kanarsa doktora götürün
Dorukmomy kbraasahiin06 evet evet kuruması gerekir ki enfeksiyon kapmasın canım. Bize zaten göbek bağı düştükten 3,4 gün sonra yıkayın demişlerdi ben iyice kurumasını bekliyorum banyonun acelesi yok ☺️ Risk almanak gerek
Betulmom kbraasahiin06 bizimde düşmüştü yinede içinde hafif kalmış tam düşmemiş. O yüzden sümüksü akıntı oluyordu tabi ben bilmiyordum doktor söyledi 1 ay kontrolünde bir çubukla yaktı orayı.
VERA19 kbraasahiin06 Benim kızımda da hafif kanama olmuştu.Doktorumuza gösterdik normal,artarsa gelin dedi.Artmadı çok şükür bir sorun olmadı😌