ikra Organiktavuk hadi ya bilmiyordum evin yapisina felan bagli oldugunu bakalım geçince görucez artik ☺
MuhammedAmine ikra Türk Telekom hiç çekmiyor eltim kullanıyor eşim de Vodafone kullanıyor telefonu bazı odalarda çekmiyor hele internet sıfır ben Türkcell’den memnunum
Sevde123 Vodafone dan Türk Telekom a geçtim. Ben köy gibi Bi yerde yaşıyorum Vodafone dan çok sıkıntı çektim ama Türk Telekom güzel epeyde uygun fiyatları 1000 dk 1000 SMS 20 GB İnterneti 46 liraya kullanıyorum memnunum. Heryer de çekiyor sıkıntı yaşamadım.
Mutluluk ikra türk Telekom da çekmiyor emin ol Ben de Turkcelle geçicem tarifemin taahhütlü doluyor bu ay
Muhammedtrn ikra evet maalesef öncedende turkcell deydim pahalı diye diğer hatlara geçtim çok pişman oldum geri döndüm turkcell e 😄 çekmemesine tercih ediyorum mecburen bi şekilde ödenirde çekmeyince çıldırtıyor 😵
DuduDoruk ikra Türk Telekom mu 😳 müşteri hizmetlerin de 4 yıl çalıştım işi bıraktığım gün hattımı taşıdım 🙈 dışarda bile görünce tt yazısını sinir oluyorum hiç bulaşmayın derim tabi siz bilirsiniz yinede 😉