Melek-yavrum Oğlum 5 ay 10 günlük gündüzleri kaç saat arayla ve kaç uyku yapmasi gerekiyor acaba 5 aylık bebeği olan anneler bebeklerinizin gece ve gündüz uykuları ne şekilde kaçta uyuyorlar kaçta uyanıyorlar kaç kere uyuyoyarlar biz daha oturtamadık ve gündüz çok mu uyutuyorumda gece uyumuyor diye düşünüyorum
AlyaaSrmrt Bizde 5 ay5 günlüğüz. Gece uykumuz belli olmuyor canı ne zaman isterse. 2 3 kez emmeye kalkıp yatıyır. 3. De artık güne başlıyoruz. Atıyorum 8 de kalkarsa 10 gibi tekrar uyutuyorum 2 saat ara koymaya calısıyorum uykularına. Bi günü bi gününü tutmuyoe ne kadar uyumak isterse o kadar uyuyor bi düzen yok yani
tugceyildiz Benim bebişim 5 buçuk aylık 22 23 gibi uyuyor sabah 6 7 arası uyanıyor gece uykusu bitiyor. 9 da tekrar uyuyor, 11 de uyanıyor tekrar. 14 17 arası yine üç saatlik uyku sonra akşam 22 ye kadar uyumuyor.
Aysheecann 5 ay 14 günlük bebeğim 6 gbi uyanıyo 8 9 gbi 1 saat uyuyor 12 1 arası 1 saat 40 dk 3 4 arası yine 1 saat 40 dk 7 de yine yarım saat aksam 10 11 arası uyuyor ama gece maximum 2 saate bi uyanıyo