Htcsnc Enfeksiyon testi yapan benek bezi henüz yeni çıktı diğer markalara göre pahalı sanırım ama ben normal kullanmak için değil de arada bir tane bağlamak için bir paket almayı düşünüyorum. Deneyip memnun kalanlar veya kalmayanlar yazabilir mi?
Sevgi1 Htcsnc evet iyi olur aslında haftada 1 taksak enfeksiyon var mı bqkmjs oluruz eczaneden mi alınıyor
Pinkbery Htcsnc ben denedim gecen gün aldırdım eşime. Enfeksiyon belirtisi cıkmadı bezde. Normal bi hazır bez işte😁 Paket acıldıktan 1 ay icinde bitirilmeliymiş. Çişini az yapıyor diye şüphelenmiş almıştım. 🤷
s_koc Htcsnc çok mantıklı şimdi araştırdım 1 paket evde bulundurmak mantıklı görünüyor internet sitesinden alınıyormuş. Alacak mısınız siz ben de deneyebilirim galiba
Htcsnc s_koc deneyi düşünüyorum ama kullanan var mı merak ettim henüz almadım. Sanırım eczanelerdede varmış
Pinkbery Htcsnc evet üstünde yazıyor. Bezim paketi kapalı tutulacak ışıksız yerde kalmalı gibi ibareler var ,😁🤷
Pinkbery CemileF migrosta var canım. Bebgim 21 aylık 5 numara aldım. Mesela bebegin 10 kilo diyelim 7-18 kilo arası 4 numara oluyor onun kalıbı biraz dar gelebilir. Başlangıc kilosunu baz almak gerek bez alırken. Cunku 7 kilo bebekle 18 kilo bebek mantıken aynı bezi takamaz 😁 ona dikkat çekmek isterim.🙋