idil1990 Siblkrdg o donemde bizimde kuru oksurugumuz oldu doktora goturdum ihlamur ver dedi hurilti olmadigi surece korkma dedi sik sik burnuna serum fizyolejik damlattim bi sure sonra gecti. Doktor dikkat cekmek icinde yapabilecegini soyledi
Deletedmom297 Siblkrdg Osuruk diye okudum ya 😂😂 Suanda benimkide 5 aylik öksürüyor ara ara ana cigerden gelip gelmedigini anlayabilirsin. Ben anliyorum normal bir öksürük. Zaman zaman bende oksuruyorum mesela.
melis_duru Siblkrdg diş çıkarma dönemine girince de öksürük oluyor, çok tükürük yutmaktan kaynaklı. Ateşi falan yoksa endişelenecek bir şey değildir. Bu arada ben de osuruk diye okudum 😂
Gokceninannesiiyim Siblkrdg doktora git yine de bogazlarına baksınlar. Kızarık olabilir. Her çocuk ateş yapmaz.
Siblkrdg Deletedmom297 hahahaha Allah kız seni güldürdün beni ben anliyamiyorum ya sağlık ocağı anlar herhalde göstereyim bı içim rahat etsin
idil1990 Siblkrdg hirilti duyuyormusun genizlerinden ya da sirtindan hirilti yoksa ilac vermiyorlar. Burnu sksk temizlersen ustelemez
Deletedmom297 Siblkrdg Aynen götür için rahatlar. Boyle cigerden olunca siddetli öhhhhhü öhhhü diye oksuruyorlar. Normal agizdan oluncan öhü 😂😂😂
Siblkrdg Deletedmom297 saglik ocağına gittim boğazı kuru oldugundan öksururmus ve bide gece sık sık ondan uyanırsa çocuk doktoruna göturursun dedi
Siblkrdg melis_duru 😂😂😂😂 hahaha Alllah seni kız aynen alttan iki diş çıkıyor teyzesi çıktı hatta salyalari çok akio bende öyle dusunuyorum
melis_duru Siblkrdg ay o iki minik dişi yerim 😊 çok şirin oluyor ilk çıktığı zaman iki minik pirinç tanesi 🤍
Gokceninannesiiyim Siblkrdg olabilir ama bogazları acımaya başladıysa yapar. Bide benim kızım dilini dışarı çıkartarak öksürürdü doktora her gidişimizde bogazları şişmiş olurdu