Aynuradem Selam kizlar😊 kehribar kolye yada bileklik kullanan warmi warsa aldiginiz guwenilir siteyi yazarmısiniz uyumuyo olgusum 8 aylik dişleri hala cikmadi belki faydasi olur bilgisi olanlar rica ediyorum yazinda 🤗
Ata0905 Aynuradem totsandmore dan aldım . Ben memnunum . Doktorumuz bilimsel olarak bir faydası yok diyor . Neticede alternatif tıp gibi bişey doktorlar pek inanmıyor. Ama salyasi azaldı bayağı🌺
Psikologanne Benim kızım şuan 6 buçuk aylık iki dişini de çıkardı . Kehribar ateşinin hızlı yükselmesini engelledi sanırım. İştahsızlık ve ateş hiç olmadı çok şükür
Marvellous ben yeni kullanmaya başladım bebeğim beş ayını bitirince çıktı alt ön iki dişi. Umarım faydalı olur henüz çok anlamadım birşey farkettiyse de. Ziv gümüşten almıştım ben
sed merhabalar evet faydasi oluyor fakat orijinal olmasi lazim .Piyasadakilerin ne kadar orijinal pldugu soru işareti ? çünkü cok pahali o taş. İnşallah bulabilirsiniz.
Smrenes 6 aylıkken kullanmaya başlamıştık şuan oğlum 17 aylık banyo harici pek çıkarmadım bu zamana kadar ateşi olmadı sadece huzursuzluk ve gece uyanmalar oluyordu diş çıkaracağı zaman ki o da normal ama salyalarda baya azalma oldu çok memnun kaldım açıkçası kehribara bağladım ben… Bu arada 16 dişi var çok şükür.. Bende hem kolye hem bileklik var ama sadece kolyeyi kullanıyoruz.. https://www.ambertwins.com.tr/?gclid=Cj0KCQjwjer4BRCZARIsABK4QeVCBJZz_wS0aXKwQW-Fw3Nbu-2M-XRCR-vMf9NFXaC4noMdmqCgqFgaAixPEALw_wcB Burdan almıştım biraz fiyatları pahalı ama sertifikalı geldi bana.. Tavsiye edebilirim..