serebro Bugün oğlum 3.ayını doldurmuş bulunmakta. Sizden isteğim; Onunla nasıl ilgilenmeliyim? Motor gelişimi için neler yapılmalı? Nasıl oyunlar oynanmalı? Uyku düzeni, günlük uyku ihtiyacı nasıl olmalı? Bu tarz sorular aklımı kurcalıyor. Onun gelişimi için hiçbir ayrıntıyı atlamak istemiyorum🤩
Mom987 serebro Bol bol konusup sohbet edin. Hikaye kitaplari masallar okuyun. Egitici kartlardan gosterebilirsiniz 0 3 ay olani Cingirak ilgisini ceker bu ayda Yuzustu yatirin bol bol Oyun halisi varsa onda vakit gecirtin
Yassos serebro valla benim oğlum o zamanlar dünyadan bi haberdi bol bol uyurdu 🙂 zeka kartları almıştım ben onları gösteriyordum. Bi 5 aylık falan olana kadar çok bi şeylere tepki vermiyorlar . Yani bizde öyleydi. Bol bol konuşup masal okuyabilirsin ama . Ben yapmıştım.
Duygusm serebro Henüz uyku düzeni olmaz bu dönemde, gece gündüzü farkettiyse gece daha çok uyur. Çıngırak gibi ses çıkaran, aynalı, yumuşak oyuncaklar tercih edebilirsiniz. Ben piyanolu oyun halısı almıştım, baya oyalanıyor onunla 2 aylıktan beri.