Sevgi1 Gece 3 te uyanıyor bir haftadır 6 ya kadar uyumuyor evde geziyor balkon oda ne varsa ağlıyor yatmak istemiyor napcam bilemiyoruz sabah da 8 de kalkıyor tekrar cok uykusuzum cocugu uyutamıyotuz Bi şekilde 16 aylık bir canavar sanki yardım lütfen
Sevgi1 melic_ valla cok kötü komsu gördü dün bütün gece ağlıyo camı kapatıyoruz dedi 🤣durmuyo balkona cıkıyo kafasını vuruyo kapıya acalım diye oraya yatıyo kalkıyo bebek arabasına sallıyoz ayağıma alıyom yok
Neib Duygusm 16 aylık demiş canım🙂 sıcaklardan olabilir mi acaba yada çıkmakta olan dişi var mı ondan olabilir belki kuzunun😓
Duygusm Neib 16 ay biraz büyük geldi benim bebeğime göre, henüz o aylarla ilgili bilgim yok, yorum yapamadım 😊
Sevgi1 Vefaanadnyadigar atesi fln yok ondan vermiyorum fitil bazen cok ağlayınca calpol içiyo dişi yada sıcak herhalde bilmiyorum ki Neib bide cocugu uyuyamıyorum resmen
Neib Duygusm doğrudur canım benimki de 9 aylık,bi yeğenim 1.5 yaşında diş çıkarmaya başlamıştı bende ondan bi sorayım dedim her bebek farklı oluyormuş😌