prensannesiii14 4 çekmeceli beşik içinde yatak ve cibinliği kenarlıkları ile verilecektir 700 TL fisher Price pembe oyun halısı 200 TL
Mom104 Makarna_kulak 😅😅😅 aynı sen gibi demi hiç usanmadan post açıyor 😂 sen n’aptın kuzum satabildin mi arabaları 💗
Makarna_kulak Mom104 aşk olsun ben farklıyım tamm mi 😂😂😂 azmimle bi uçan kurtuluyor elimden 😂😂 sattım sattım çok taan bilmem kaçıncı arabayı satıyorum suan😂😁
Mom104 Makarna_kulak elimde kraft leon var piyasası 3000₺ civarında satsam kaça çıkar elimden bi akıl ver şu kardeşine bak sana çok yardımım dokundu postuna o kadar üstte kalsın diye yorum yaptım 😅😅😅
Makarna_kulak Mom104 hahahah😘 kuzum benim en büyük destekcilerimdensin seni nasıl unuturum😁👏 kuzum bi siteye koy yari fiyatına elimden gelen birşey olursa yardımcı olurum 😍
Mom104 Makarna_kulak koydum kız kaçbintelelik arabama en fazla 750tele verdiler 😬😬 galbimi gırdılar 💔
Makarna_kulak Mom104 haahhaa😘ilahi sen kalbini seveyim😂😍 satarsın inşallah burda yine post aç üstte tutarım yani 😎😎 satılır az sabırlı ol 😂😂