Fiona 7,5 aylık bebeğim için kemik suyu çorbası yapmak istiyorum ama ağır gelir mi emin değilim? Fikri olan ya da tarif verebilecek var mı?
idil1990 Fiona ben yedi aylik bebegim icin buz kupunde dondurdum corbalarina bi tablet atiyorum yeni baslayacaksaniz ilikli kemik suyuna agir gelebilir bence yavas yavas arttirmakta fayda var
Eymeniko_ Fiona çorbalarına ekleyebilirsiniz tabi ki artık. Ben buz torbasında saklıyorum tablet şeklinde çorbalarına bir ya da iki küp atıyorum mutlaka. Direkt sadece kemik sulu yapmıyorum ağır olabilir ya da kokusu rahatsız edebilir diye.
Babybboy Fiona 7.ayda bizde başladık. Hatta ılıklı kemik suyu yerine kıyma önerdi dr umuz. Kilo alması acisindan
Fiona idil1990 ben de normalde çorbalarına hep katarım kuzu haşlayıp. Ama çorba olarak direk hiç vermemiştim
Babybboy Fiona patates havuc kabak üstününü geçecek kadar hasliyorum suyu azalınca 1 çay bardağı kemik suyu koyuyorum. Buz küplerine koyabilirsiniz
Neib Fiona doktorumuz 7. Aydan itibaren verebilirsin demişti canım zaten kırmızı et,beyaz ete de başlıyorsun ufak ufak katarsın çorbasına