KereMini1 Merhaba hanimlar. 9 aydir emziriyorum ama son 1 2 aydir sag mememde sutum asiri azaldi. Oglumu tek memeden besleyebiliyorum. Sag meme 2 gun emdirmiyim dolmuyo. Buna yapabilcek bisey var mi?
Kelebegimmmm KereMini1 var tabiki emecek bebek yada siz düzenli sağın iki saate üç saate bir sütünz gelr
KereMini1 Balteknem diger meme emzirmedigimde doluyor ama bu dolmuyor. Mesela şıktigimda da az bisey geliyor. Emzirirken yutkunmuyor ama dolan memeye koydummu yutmaya basliyor ordan biliyorum
Balteknem KereMini1 benim tabi 4 aylik 3 aylikken terbiye oldu ama biri doldun biri degil yu.sacik ama yumsakolandan daha cok geliyo bende ilk basta hic duymuyodum yutkunma yeni duymaya basladim ins yazan olur
KereMini1 Kelebegimmmm bende manuel pompa var ama hic daha verim alamadim ilk gunlerden beri. Elle sagim yapsam onuda becerwmiyorum. Mesela bugun dusta yaptim bikac sikmada fiskirdi ama oglum ordan yutmuyor
Kelebegimmmm KereMini1 ama söyle bi durum var. Meme uyarılmazsa hiç dolmaz. Yavaş yavş süt azalır her gecen gün. Yani bu mecburi durum ya sağacaksnz ya emeck. Yoksa süt gelmez ordan. Meme dolması diye bişe yoktr ne kadr sık sağılırsa o kadr çok süt olur