rujizin Kulağımı temizlerken sanırım çok kurcaladım ve kulağım birden tıkandı duymuyorum ne yapabilirim başına gelen var mı 😭
Tugba87 rujizin kbbye git canım kulağını temizleyecekler tıkanmıştır hatta gitmeden önce bir kaç gün gliserin damlat yumuşasın benim çok başıma geldi
idil1990 rujizin derin bi nefes al agzini burnunu kapa ve aldigin nefesi vermeye calis kulaklarin acilacaktir 🌿
Balteknem rujizin kulak kendi kendini temizleyen bir organ niye cubuk kullaniyorsunuz sadece silin yeterli bence boyle birseyi birdaha yapmayin tikanmasin temizlettikce kulagi temizletmek ister tikanir
rujizin Tugba87 uzun sürer mi peki temizlemeleri canım, yarın yola çıkacağız sabah koşup gideyim o halde
Esyu rujizin kulak çubuğu ile temizlemeyin o pamuk kaçabiliyor kulağa.hatta sibel can’ın başına gelmiş ordan biliyorum☺️
rujizin Balteknem normalde asla temizlemezdim dediğini gibi yapardım ama bu akşam nasıl olduysa öyle yaptım
Melindaninannesi Gliserin döküp bekleyin muhtemelen kulak kirini ileri ittiginiz için tıkandı kulağınız benim de başıma gelmişti