Derinim_ Merhaba 4 gün önce bebeğimin kordonu düştü ama kurumuş kan gibi koyu renk bi şey var doktora götürdük ama içinde kalan kısmı kanar normaldir dedi yinede içim rahat etmedi bu şekilde olan var mı?
a_prince_mom Derinim_ bu durumda K vitamini vurulması gerek diye biliyorum ama siz yine de bir doktorunuza danışın
Zeynonunannesiii Derinim_ bizim de öyle olmuştu hatta kuru değil taze kan bile vardı doktora götürdüm kibrit gibi bir çubukla yaktı doktor enfeksiyon olmasın iyi temizleyin batikon ile
Melikeaknnn Derinim_ herkesin boyle tabiki kuruyor pansuman malzemesi veryolar gobek icin hastanelerde genelde kurumasi ve silmek icin temiz bakmalisiniz orya surekli temz bezle silin her altini acarken
idil1990 Derinim_ gobegi tamamen iyilesince orda olusan kan kabuk gibi atip dusuyor dusta falan merak etmeyin hatta ben gectiginden emin llduktan sonra kulaklikla zeytinyag surup sonra silmistim
Hafsavera25 Evet bizim de göbek düştükten sonra ara ara kan bulaşıyordu kıyafetlerine bize de normal denmişti bi sıkıntı olmadı çok şükür ☺️
mrv5556 Bizim de gobeği düşünce oyle oldu doktora sorduk normal dedi suan 17 gunluk oldu bebişim gecmrk uzere kuruyan yeri de 😊
Mom090 Derinim_ eğer devam ederse kan K vitamini tekrar yaptırmak gerekiyor biz öyle yaptırdık K vitamini yetersiz gelirse oluyor
CemileF Derinim_ bizde de oldu. Devam eden bir kanama yoksa sıkıntı yapma. Ben aklımı yitiriyordum ilk gördüğümde. 3 doktora sormuştum.
Derinim_ CemileF aynen benimde içim rahat etmedi neyse ki normal bi şeymiş banyodan sonra pamuk koyuyorum pansuman falanda vermedi çünkü
Lisa5255 Mümkün oldukça kurulayın hatta temizleme pamuğu koyun ki kıyafetle temasını kesin kuruyana kadar merak etmeyin hepsinde oluyor