Ikrazumra19 hanimlar 2 yas asisi ates yaptimi ne gibi etkileri oldu yarib asimiz var yardimci olur musunuz
Boncukgozveannesi Ikrazumra19 bizde ateş yapmadı aşıdan 15 20 dakika sonra bir çay kaşığı calpol verdim 6 saatte bir bir çay kaşığı verebilirsiniz ama ben ateşi çıkmadığı için sadece aşı sonrası vermiştim
PervinY Ikrazumra19 Yok hiç ateş falan yapmadı her zamanki gibiydi oğlum huzursuz da olmadı. biz de sendromdayız onun hırçınlığı vardı sadece 😂
Gokhangurbet Ikrazumra19 malesef ki çok huzursuz oldu hatta dedim keşke ateşi çıksaydı sürekli ağladı durmadı bağırıp çağırdı. Calpol verip uyuttum 3 4 saat sonra kendine geldi
Ikrazumra19 Gokhangurbet insAllah oyle olmz zaten 2 yas sendroumu tavan yapmis durumda birde bu olirsa yandim
Gokhangurbet Ikrazumra19 belki benim oğlumda sendromda bende aşıya bağladım😁 dundendir çok ağlıyor her istediğimi yapalım istiyor
Meltemdevran Ikrazumra19 ya şimdi dikkat ettim sildim yorumu ben okudum 2 ay 😀😅 meğerse 2 yaş yazıyormuş bizim bebe 2 ay aşısı oldu bugün 🙈