Eylul15 Merhabalar, bebeğim 3 aylık. Sütümün yetersizliğinden dolayı doktor mamaya başlattı. Dün sütüm bi anda kesildi. Mamayı arttırdım doymuyor çünkü.. Kakası çok fena kokuyor çoğunlukla yeşil.. Hatta bugün siyaha yakın renk de gördüm içinde. Kakalı bez emerken 3-4tü şimdi mama işin içine girince 1 kere yapıyor. Kakanın renginin yeşil olması alerji belirtisi mi? Kırmızı kan görmedim kakada. Mamayı değiştireyim mi? Marka ismi vermek yasak mı bilmiyorum ama SMA Optipro 1 veriyorum..
espalp Eylul15 neden alerji hissine kapıldınız onu anlayamadım sadece. Kakasında kan görmeseniz de alerjisi olabilir. Ama mukus, sulu ya da gürültülü kaka gibi şikayetleri var mı?
Deletedmom381 Eylul15 sadece mama veriyorsanız biraz su da içirmeniz lazım belki o yüzden kaka sayısı azalmıştır, yeşil kaka normalde bir alerji belirtisi değildir. Üşütmüş olabilir ayaklarına bir süre giymiyorsa çorap giydirmeyi deneyin.
Linalinali Eylul15 mukus, ciltte döküntü ve kızarıklık, huysuzluk, ishal bunlar alerji belirtisi. Uykunuza dikkat edin, sütünüzün azaldığını hissettiğimiz an da bol bol sağım yapın. Geçmiş olsun.