Mihma Merhaba oğlum gece yüz üstü yatıyor emzirmek için aldığımda gece geri yüz üstü nasıl koyabilirim acaba uykusu dağalmadan
Busrammesut Mihma 2 buçuk aylık oğlum 1 aylıktan beri yüz üstü yatiyo sakince bırakıyorum emdikten sonra bi kaç pispis yapıyorum hemen uyuyo tekrar uykusu dağıldıysa ayağımda sallıyorum
KuzeyinAnnesii07 Mihma siz sırt üstü koyun zaten o kendisi nasıl rhat yatıyorsa geri o şekli alır benim oğlumda hep yüz üstü uyur mama vereceğim zaman çevirirm mamasını içer bittikten sonra geri döner uykusu dağılmaz merak etmeyin
Mihma KuzeyinAnnesii07 yani emzirirken kucağıma alıyorum ya bırakırken çevirerek bıraksam uykusu dağalır diye korkuyorum açıkçası bilemedim bende
KuzeyinAnnesii07 Mihma bence geri o pozisyona getirirken uykusu açılabilir. Sırt üstü yatırın ilk yavaş yavaş piş piş yapın popsuna yavaşca dokunun kendiniz dönderin bir iki sonra alışabilir kaç aylık bu arada
Mihma KuzeyinAnnesii07 4 buçuk aylık aynen bende direkt o pozisyona koyarsam uykusu açılır diye korkuyorum sırt üstü bırakınca da kendi kendine dönene kadar mızıldanıp duruyor boğulur felan diye korkuyorum
KuzeyinAnnesii07 Mihma küçükmüş daha biraz zorlanabilir gerçektenn dediğim gibi siz destekleyerek döndürün pış pış yaparsanız uykuya geçmesi daha kolaylaşır zaten 1 ay sonra falan tamamen dönmeye başlar kendi kendine