selmasntks Bluetooth hoparlör ve 1 saatlik şelale sesi ile biz uyku sorunumuzu çözdük annelere tavsiye ederim çok işe yarıyor ama bebeklerin yakınına telefon koymayalım ve ses düzeyi yüksek olmamalı 85 desibel 👍
Hazal selmasntks bağımlılık yapıyor 4 aylık kızım beyaz gürültü olmadan uykuya gecemıyor gece veya gunduz devamlı evdeyiz baska biyerde bu ses olmadn uyuyamaz olduk nasl kurtulcaz bende onu düşünüyorum baş agrısı benm için artık 😓
Duyguhan selmasntks 5 ay 21 günlüğü ilk günden beri en büyük kurtarıcım beyaz gürültü bence her bebişin sakinleşti bir dinleti
Deletedmom02 selmasntks 7 ay bitti hala o gürültü 🤦♀️ Sabaha kadar. Başımızda gündüz uykusunda başında ne zaman unutacak bilmiyorum
selmasntks Hazal 3 ay olduktan sonra ses düzeyini 3 gün de bir, bir tık yada 6 gün de bir, bir tık kısarak kurtulabilirsiniz uyku eğitimi veren arkadaşım böyle söylüyor
Deletedmom02 Hazal aynen geçen uykudan uyandım mutfağa koştum düdüklü fışılıuor sandım psikolojim bozuldu o sesten😕🤪
Hazal selmasntks şuan uyku eğitimi veremiyorum baska problmlrmz var diş ve meme reddi gbi maalesef umarm bzde son verrz 🙏
selmasntks Duyguhan kesinlikle ilk zamanlar telefonla dinliyordu ama içim hiç elvermedi telefonu yakınına koymak beyaz gürültülü dönencelerin sesleride çok kısıktı yetmiyordu bizde Bluetooth hoparlör fikrini bulduk 😂
Hazal Deletedmom02 sabahlara kadar çalıyor vallahi bir uyanıyorum kafam kazan gibi uyumusum ama nasıl uyumusum belli değil davul çalıyor beynimde 😆 gelen her misafir 'Ay bu ne be kapa şunu çocuk dalamaz boyle' diyor ama nafile benmki gürültüsüz uyumuyor 🤦♀️
selmasntks Deletedmom02 hayır öyle demek istemedim mesela ilk 3 gün bir tık kısın sonraki 3 gün bir tık daha öyle öyle kaybolucaktır